За нас

Нашата история

“Брамас 96” АД е най-големият екарисаж в България, с дългогодишен опит в сферата на екарисажната дейност, признат от десетки европейски мисии за качество и условия на работа.

На територията на предприятието съществуват две отделни линии на производство, като общият им капацитет е 122 тона за денонощие. И двете линии са оборудвани с нова и съвременна техника и машини, благодареиние на които крайният продукт е с високо качество, отговарящо на нуждите на нашите клиенти.

Фирмата разполага със собствен автопарк, състоящ се от специализирани екарисажни камиони за извозване на странични животински продукти.

Дружеството е член на EFPRA – асоциация на екарисажите в Европа и дейността, която то извършва отговаря на всички европейски регламенти и наредби.

 

Нашата дейност

Фирма “Брамас 96” град Шумен е дружество с предмет на дейност: Събиране, транспортиране и обезвреждане на странични животински продукти, конфискати, кланични отпадъци, производство на месокостно брашно, екарисажна мазнина и преработен животински протеин, предназначен за влагане в храни за домашни любимци.

“Брамас 96” АД гр. Шумен извършва своята дейност, базирайки се на лоялност, отговорност и добри бизнес отношения със своите контрагенти.

Контакти

Адрес

гр. Шумен, кв.Дивдядово,
местност Разсадника

Телефон

0887 83 91 70

 

 

Свържете се с нас

3 + 11 =